Skip to main content

door wie?

Vocaaltjes is een initiatief van Susan Zeegers & Will Sophie. Sinds 2016 runnen zij een muziekschool in Almere/Lelystad alwaar zij hun jarenlange podium en ervaring in het muziekonderwijs hebben gebundeld.

Sinds 2021 hebben zij een moestuin, de Be(e) Garden, alwaar zij hun educatieve muziekvaardigheden en hun natuurkennis van het moestuinieren en het buiten zijn combineren. Hun muziekachtergrond en passie voor moestuinieren en buiten leven hebben zij vastgelegd in online vlogs en songs. Nu is er sinds kort ook de mogelijkheid om met je kind(eren) live in de moestuin langs te komen en alles in het echte leven te ervaren. Kom je ook langs?

contact

Susan Zeegers
06 47 140 800

Will Sophie
06 21 24 12 57

E-mail:

contact@vocaaltjes.nl

willsophie-susanzeegers

Onze droom is om zoveel mogelijk kinderen in contact met de natuur te brengen … om ze in een natuurlijke habitat zichzelf te laten zijn …. om ze te leren met elkaar samen te werken, voor elkaar te zorgen, om met elkaar te delen. Om ze te laten ontspannen, op adem te laten komen. Ze te laten opladen, hun energie bij te laten tanken. Om ze eraan te herinneren geregeld even de frisse buitenlucht in te ademen en ze te laten ervaren hoe het is om in alle weersomstandigheden buiten tijdloos bezig te zijn. In harmonie met de natuur, elkaar en de wereld.

Om ze eraan te herinneren dat de natuur het echte internet is!